Flexplek

Voor iedereen die op zoek is naar een rustige ruimte om te werken en hierdoor meer gedaan krijgt dan thuis is er nu de StudieSucces Flexplek. De flexplek heeft twee varianten: de leerlingvariant en de volwassenenvariant.

De Flexplek: leerlingvariant

Ben je een leerling op de middelbare school, kun je zelfstandig plannen en leren, maar wil je graag een rustige plek om je huiswerk te maken en leren? Dan is de StudieSucces flexplek uitermate geschikt om je hiervoor een stok achter de deur te geven. Bij binnenkomst lever je jouw telefoon in. Er staat drinken voor je klaar en je kunt gebruik maken van de computers, het wifi en de printer. Er is een begeleider aanwezig om te zorgen dat je in rust kunt werken.

Je kunt een flexplek reserveren in de periode van september tot en met december. Je hebt keuze uit maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 - 22:00 uur en zaterdag tussen 8:30 en 13:00 uur. Je kunt per maand zoveel flexplekuren reserveren als je wilt. Er geldt geen minimum of maximum.

De Flexplek: volwassenenvariant

Ben je ondernemer of thuiswerker of doe je een thuisstudie? Wil je graag een rustige omgeving om meer werk gedaan te krijgen, dan wanneer je thuis werkt? Dan is de StudieSucces flexplek misschien iets voor jou. De flexplek biedt een rustige werkplek, er zijn computers aanwezig, je krijgt toeging tot de wifi, je hebt de mogelijkheid om te printen en er is koffie, thee en frisdrank.

Je kunt een flexplek reserveren gedurende het gehele schooljaar. Je hebt de keuze uit de maandag tot en met zaterdag tussen 8:30 en 13:00 uur of tussen 19:00-22:00 uur. Je kunt per maand zo veel flexplekuren reserveren als je wilt. Er geldt geen minimum en geen maximum.

Inschrijven

Je kunt voor de 26e van de maand de tijden en dagen waarop je de flexplek wilt gebruiken voor de volgende maand reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zo kun je bijvoorbeeld elke maandag en woensdag van 19-21 uur een plekje reserveren.

Wie? Iedereen die graag in een rustige omgeving wil leren en / of werken
Wat? Flexplek
Waar? Rustenburgerweg 91, Heerhugowaard
Wanneer? De flexplek voor leerlingen van het voortgezet onderwijs is van september tot en met december op werkdagen van 13 uur - 22 uur en op zaterdag van 9:00-13:00 uur beschikbaar. De flexplek voor volwassenen is het gehele schooljaar beschikbaar op werkdagen van 8.30-13:00 uur en van 19:00-22:00 uur en op zaterdag van 9:00-13:00 uur.
Hoeveel kost het? Een flexplek kost 5 euro per uur.

Waarom wij?

Ontdek onze kwaliteiten

Persoonlijke aanpak
Niemand is standaard, daarom werken wij met een persoonlijke aanpak.

Lees meer

hbo StudieCoaches
Je wordt begeleid door bollebozen op minimaal hbo niveau!

Lees meer

Flexibele tijden
Liever 's avonds? Geen probleem! Tot 21.30 uur open!

Lees meer

Alles onder 1 dak
Onze aanpak is holistisch (totaal), daar kom je mee verder!

Lees meer


Maak contact

OpeningSTIJDEN

Ma. t/m vr. 13.30 - 19.00 uur
Tijdens schoolvakanties:
09.30 - 13.00 uur

OPENINGSTIJDEN BIJLES

Op afspraak

LocatiE

Rustenburgerweg 91
1703 RV Heerhugowaard

Contact

Telefoon: 072-531 64 75
(ma. t/m vr. 12.00 - 19.00 uur)
E-mail: info@studiesucces.nl

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.