Leerproblemen

Ervaar jij leerproblemen?

Bij StudieSucces zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met leerproblemen. Er kunnen namelijk vele redenen zijn waarom je leren lastig kan vinden. Het hebben van een leerprobleem hoeft niet te betekenen dat je een bepaald niveau niet kan halen. Het is wel zo dat er factoren zijn die het lastiger maken om goed te leren.

Leerproblemen waarvoor je terecht kunt bij StudieSucces zijn o.a.:
– AHDH
– Autisme
– Dyslexie
– Dyscalculie
– Faalangst
– Concetratieproblemen
– PDD NOS

Samenwerking kinder- & jeugdpsycholoog

Met onze psychologische en pedagogische kennis spelen we in op de individuele behoefte van leerlingen met een leerstoornis. Wij hebben daarnaast een samenwerkingsverband met de kinder- en jeugdpsychoog Mirjam Lakeman van  Edupsy. Miriam Lakeman is een eerstelijns psychologe en gespecialiseerd in de behandeling van kinderen, jongeren en hun ouders. Wij zitten gezamenlijk in het zelfde pand en lopen geregeld bij elkaar binnen voor eventuele vragen en / of doorverwijzingen.

Simone Verhoeven van orthopedagogenpraktijk Athena was onze buurvrouw op de W.M. Dudokweg en nog steeds hebben wij een goede samenwerking. Als we het vermoeden hebben dat er sprake zou kunnen zijn van dyslexie, dan verwijzen we door naar Athena. Ook als we denken dat een leerling baat heeft bij een intensieve dyslexie begeleiding, zijn we bij Athena aan het goede adres. Athena is een orthopedagogenpraktijk gespecialiseerd in onderzoek en behandeling bij dyslexie.

Deze samenwerkingen blijken erg goed aan te sluiten op de behoefte van leerlingen met een leerprobleem.

website | www.edupsy.nl
website | www.athenaweb.nl

Leerlingen met een stoornis blijken de structuur van onze werkwijze als zeer prettig te ervaren: we werken elke dag met een stappenplan voor het plannen, de leerling krijgt een vaste begeleider en het leer- en maakwerk wordt onder begeleiding op een gestructureerde manier geleerd en gemaakt. Daarnaast passen we binnen onze gestructureerde werkwijze onze pedagogische en psychologische kennis toe om de leerling op individueel niveau te coachen en begeleiden. Tijdens het intakegesprek denken we graag mee en maken we in overleg een persoonlijk plan van aanpak.

FACEBOOK

Bezoek ook onze Facebook pagina!

StudieSucces Facebook leerproblemen-beidebenen

Plan een gratis intake

Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact op om een afspraak te maken.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • indien van toepassing
  • Wij hebben interesse in:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.