De workshop: ‘Plannen en organiseren’ vind je bij StudieSucces in Heerhugowaard.

Kom jij elke dag thuis en zie je op tegen uren huiswerk maken? Begin je vaak te laat met leren en baal je hier flink van? Dan is onze workshop ‘Plannen en organiseren’ misschien iets voor jou! Aan de hoeveelheid werk die de docenten opgeven, kun je niets veranderen. Je kunt wel iets veranderen aan de manier waarop je het werk aanpakt. Op een relaxte manier en met goede cijfers het schooljaar halen, begint met het maken van een goede planning.
In deze workshop krijg je tools en handvaten die je nodig hebt om meer structuur aan te brengen in de manier waarop jij je huiswerk leert en maakt. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat het aanbrengen van structuur en het organiseren van je schoolwerk zorgt voor rust in je hoofd, minder strijd thuis over huiswerk en uiteindelijk betere resultaten. Dus wil jij leren hoe je het beste om kunt gaan met je huiswerk? Volg onze workshop ‘Plannen en organiseren’!

StudieSucces Heerhugowaard

Wie?  Leerlingen van de middelbare school
Wat?  Workshop ‘Plannen en organiseren’
Waar?  Rustenburgerweg 91, Heerhugowaard
Wanneer? Dinsdag 3 januari van 9:30 uur – 12:00 uur.
Hoeveel kost het?  De workshop ‘Leren plannen’ kost € 34,00. De workshop gaat door bij minimale inschrijving van 2 leerlingen.


Plan een gratis intake

Maak met ons een afspraak via onderstaande formulier:

  • MM slash DD slash JJJJ
  • indien van toepassing
  • Wij hebben interesse in:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
studiecoach helpt bij oefenen van examens

Zie ook andere workshops