In onze workshop: ‘Studievaardigheden’ komt het leren plannen en organiseren ruim aan bod.

Kom jij elke dag thuis en zie je op tegen uren huiswerk maken? Begin je vaak te laat met leren en baal je hier flink van? Dan is onze workshop ‘Studievaardigheden’ misschien iets voor jou! Aan de hoeveelheid werk die de docenten opgeven, kun je niets veranderen. Je kunt wel iets veranderen aan de manier waarop je het werk aanpakt. Op een relaxte manier en met goede cijfers het schooljaar halen, begint met het maken van een goede planning.

In deze workshop krijg je tools en handvaten die je nodig hebt om meer structuur aan te brengen in de manier waarop jij je huiswerk leert en maakt. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat het aanbrengen van structuur en het organiseren van je schoolwerk zorgt voor rust in je hoofd, minder strijd thuis over huiswerk en uiteindelijk betere resultaten. Dus wil jij leren hoe je het beste om kunt gaan met je huiswerk? Volg onze workshop ‘Studievaardigheden’.

StudieSucces Heerhugowaard

Wie?  Leerlingen van de middelbare school
Wat?  Workshop ‘Studievaardigheden’
Waar?  Rustenburgerweg 91, Heerhugowaard
Wanneer?  De workshop vindt plaats op één ochtend in de herfstvakantie op dinsdag 25 oktober van 9:30 -12:30 uur
Hoeveel kost het?  Meedoen aan de workshop: ‘Studievaardigheden’ kost 52,50 euro  (minimum aantal leerlingen: 3, maximaal aantal leerlingen: 6).
Aanmelden? Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. De aanmelding voor deze training sluit op donderdag 19 oktober 2023


Meld je nu aan

studiecoach helpt bij oefenen van examens

Zie ook andere workshops