Studiebegeleiding

StudieSucces is gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen die op een bepaald moment in hun schoolcarrière moeite hebben met het leren en/ of maken van het schoolwerk. StudieSucces wijst de weg naar betere cijfers.

Gratis intake

Eigen studiecoach

Ruime openingstijden

Slagingspercentage van 90%

Al vanaf €19,- per dagdeel

Huiswerkbegeleiding van StudieSucces

Meer dan huiswerkbegeleiding

Studiebegeleiding bij StudieSucces is meer dan alleen je huiswerk op orde hebben. Studiebegeleiding StudieSucces bestaat uit:

Leren plannen

Elke keer dat je bij ons bent, nemen wij in een één-op-één setting door hoe je het nieuw opgekregen schoolwerk goed kunt indelen: wanneer begin je met het leren voor je toets? In welke stukjes kun je het beste leren? Hoe kun je zorgen dat je genoeg tijd hebt om te herhalen? Hoe zorg je dat je rustmomenten in de week behoudt? Na verloop van tijd heb jij de pen in handen en creëer je voor jezelf rust en overzicht.

Bij StudieSucces leer je te plannen

Huiswerkbegeleiding
Leren leren

Hoe gaat de studiebegeleiding in zijn werk?

Op een dag studiebegeleiding neem je samen met je coach al het huiswerk, de aankomende toetsen en de eventuele achterstanden door. Jouw coach helpt je met het maken van een planning. Vervolgens ga je zelfstandig met de planning aan de slag. Je kunt tussendoor al je vragen stellen. Wij hebben een team van coaches die jou zowel op didactisch gebied als op het gebied van studievaardigheden kunnen helpen. Alles wat je leert en maakt, laat je zien aan jouw coach. Het gemaakte werk wordt nagekeken en het geleerde werk wordt overhoord. Is alles goed en af, dan ben je klaar voor die dag! Zijn er nog vakken waar je moeite mee blijkt te hebben, dan gaat jouw coach je helpen om ook voor die vakken de 100% te halen!

Je kunt kiezen uit 5, 4, 3 of 2 dagen studiebegeleiding.

Stap 1: Meld je aan

Stap 1: Meld je aan

Via onderstaand contactformulier kun je je inschrijven voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Stap 2: Wij nemen contact op
Stap 3: Persoonlijke coach
Stap 4: Eerste afspraak
Stap 5: We gaan van start!

Wat kost het?

Slagingspercentage van 90%!

Bij StudieSucces kunnen leerlingen rekenen op coaching en ondersteuning van vakmensen. Zij hebben als doel om leerlingen op een positieve en gestructureerde wijze te leiden naar het behalen van betere resultaten en het verbeteren van de studievaardigheden. StudieSucces heeft een gemiddeld slagingspercentage van 90%! Dit resultaat komt mede door onze flexibele inzetbaarheid, ons vakmanschap en onze aanpak die zich richt op de individuele leerling. Binnen dit slagingspercentage rekenen wij zowel leerlingen die geslaagd zijn als leerlingen die over gaan naar het volgende leerjaar.

Plan een gratis intake

Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact op om een afspraak te maken.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • indien van toepassing
  • Wij hebben interesse in: