In de workshop: ‘Studievaardigheden’ is het leren leren een belangrijk onderdeel.

In het onderwijs ligt de nadruk op presteren en het behalen van hoge cijfers. Om dit te kunnen doen is het belangrijk dat je weet hoe je moet leren en hier wordt tijdens lessen vaak weinig aandacht aan besteed. Vind jij het lastig om stof in je hoofd te stampen en te reproduceren op toetsen? Zijn rijtjes leren jouw grootste nachtmerrie? Of kun je maar niet de hoofd-  en bijzaken van elkaar onderscheiden in grote lappen tekst? Uit wetenschappelijk onderzoek blijken een aantal leerstrategieën ontzettend goed te werken. Wij helpen je graag om deze leerstrategieën onder de knie te krijgen.

Het leren leren is een onderdeel van de workshop: ‘Studievaardigheden’. Hierin krijg je belangrijke informatie en tips om jouw leerstijl te verbeteren en betere resultaten te behalen. Bovendien breng je tijdens deze workshop deze leerstijl direct in de praktijk en ervaar je hoe je leerstof op een betere en efficiëntere manier tot je kan nemen. Dus wil je graag efficiënter leren? Volg onze workshop ‘Studievaardigheden’!

StudieSucces Heerhugowaard

Wie?  Leerlingen van de middelbare school
Wat?  Workshop ‘Studievaardigheden’
Waar?  Rustenburgerweg 91, Heerhugowaard
Wanneer?  De training vindt plaats op één ochtend in de herfstvakantie op dinsdag 25 oktober van 9:30 -12:30 uur
Hoeveel kost het?  Meedoen aan de workshop: ‘Studievaardigheden’ kost 52,50 euro  (minimum aantal leerlingen: 3, maximaal aantal leerlingen: 6).
Aanmelden? Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. De aanmelding voor deze training sluit op donderdag 19 oktober 2023


Meld je nu aan

Leerling is hard aan het werk

Zie ook andere workshops