Zit je in groep 6, 7 of 8 en heb je een achterstand in spelling, grammatica en begrijpend lezen? Onze taaljuffen staan klaar om je te helpen! In een training van 8 lessen van elk 1 uur pakken wij in kleine groepjes van minimaal 4 en maximaal 6 leerlingen de belangrijkste taalonderwerpen van jouw jaar aan.

Bij de inschrijving vragen wij naar jouw beschikbaarheid. Als wij alle inschrijvingen binnen hebben, maken wij groepjes die overeenkomen in groep, niveau en beschikbaarheid. De training eindigt met een verslag waarin wij jouw vorderingen duidelijk beschrijven, zodat ook je ouders en je leerkracht kunnen zien hoe hard je gewerkt hebt!

Wie?  Leerlingen uit groep 6, 7 of 8
Wat?  De taaltraining
Waar?  Rustenburgerweg 91, Heerhugowaard of online
Wanneer?  De training start in de week van 13 september 2021 op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag en zal 8 weken duren. Het tijdstip is afhankelijk van jullie beschikbaarheid.
Hoeveel kost het?  De taaltraining kost 115 euro voor 8 lessen van 1 uur (minimum aantal leerlingen: 4, maximaal aantal leerlingen: 6).
Aanmelden? Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. De aanmelding voor deze training sluit op dinsdag 7 september 2021.


Plan een gratis intake

Maak met ons een afspraak via onderstaande formulier:
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • indien van toepassing
  • Wij hebben interesse in:


Isabelle geeft bijles

Zie ook andere workshops