In de kerstvakantie 2023

Zit je in groep 6, 7 of 8 en heb je moeite met spelling, grammatica en begrijpend lezen? Onze taaljuffen en meesters staan klaar om je te helpen!

In de schoolvakanties helpen we je graag op weg met een training in de ochtend. Tijdens de Taalkanjers pakken wij in kleine groepjes van minimaal 3 en maximaal 6 leerlingen de belangrijkste taalonderwerpen van jouw leerjaar aan.

Wie?  Leerlingen uit groep 6, 7 of 8
Wat?  De Taalkanjers!
Waar?  Rustenburgerweg 91, Heerhugowaard
Wanneer?  De training vindt plaats op vrijdag 5 januari 2024 van 9:30 -11:30 uur.
Hoeveel kost het?  Meedoen aan de Taalkanjers kost 49,95 euro (minimum aantal leerlingen: 3, maximaal aantal leerlingen: 6).
Aanmelden? Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.


Tijdens schoolweken

In een training van 6 lessen van elk 1 uur pakken wij in kleine groepjes van minimaal 3 en maximaal 6 leerlingen de belangrijkste taalonderwerpen van jouw jaar aan.

Bij de inschrijving vragen wij naar jouw beschikbaarheid. Als wij alle inschrijvingen binnen hebben, maken wij groepjes die overeenkomen in groep, niveau en beschikbaarheid. De training eindigt met een verslag waarin wij jouw vorderingen duidelijk beschrijven, zodat ook je ouders en je leerkracht kunnen zien hoe hard je gewerkt hebt!

Wie?  Leerlingen uit groep 6, 7 of 8
Wat?  De Taalkanjers!
Waar?  Rustenburgerweg 91, Heerhugowaard of online
Wanneer?  We starten in de week na de kerstvakantie. Trainingsdag wordt in overleg bepaald.
Hoeveel kost het?  De taaltraining kost 149.95 euro voor 6 lessen van 1 uur (minimum aantal leerlingen: 3, maximaal aantal leerlingen: 6).
Aanmelden? Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.


Meld je nu aan

Isabelle geeft bijles in Engels

Zie ook andere workshops