Hieronder enkele veel gestelde vragen.

Hoeveel kinderen komen gemiddeld per dag naar de huiswerkbegeleiding?

Gemiddeld komen er 20 leerlingen per middag naar de huiswerkbegeleiding. Deze leerlingen zijn niet allen tegelijk aanwezig; er zijn leerlingen die 13:00 uur uit zijn en hierdoor in de middag weer naar huis gaan en er zijn leerlingen die 16:00 uur uit zijn en rond sluitingstijd naar huis gaan.

Hoeveel coaches zijn er op een middag aanwezig op de huiswerkbegeleiding?

Op een gemiddelde middag met 20 leerlingen zijn er 3 coaches aanwezig. Dit is een coördinator met pedagogische en / of psychologische kennis die verantwoordelijk is voor het verloop van de dag en deze wordt ondersteund door studenten met vakinhoudelijke kennis op het gebied van wiskunde, scheikunde, natuurkunde, Engels, Nederlands, biologie o.i.d.

Hoe lang zit een leerling gemiddeld op de huiswerkbegeleiding?

Wanneer een leerling het gehele traject volgt, is de leerling na 16 weken klaar om het leren weer zelfstandig op te pakken. Natuurlijk zijn hierop uitzonderingen. Afhankelijk van de oorzaak van de studieproblemen en de motivatie van de leerling gedurende het traject kan het traject korter of langer duren.

Worden er kosten gerekend voor het intakegesprek?

Bij StudieSucces rekenen we geen kosten voor het intakegesprek. Het gesprek is geheel vrijblijvend: u zit na het gesprek nergens aan vast.

Geldt er een opzegtermijn?

Wanneer de leerling de weg van StudieSucces volledig doorloopt, geldt er geen opzegtermijn. We weten dan namelijk van te voren dat de leerling zal stoppen met de begeleiding. Op het moment dat u tijdens het traject besluit om te stoppen met de begeleiding geldt in verband met onze planning een opzegtermijn van 1 maand.

Flexibele tijden

Meteen uit school? Geen probleem!
We zijn vanaf 13.30 uur open!

 

Alles onder één dak

Onze aanpak is holistisch (totaal),
daar kom je mee verder!

 

Intakegespek

 

Maak direct online een afspraak voor een gratis intakegesprek.