Bijlesdocent Reinier natuurkunde wiskunde scheikunde

Functie: bijlesdocent
Hoogste opleiding: Elektrotechniek, TU Delft; wiskunde en natuurkunde eerstegraads

Expertises:

  • Wiskunde A, B, C en D
  • Scheikunde
  • Natuurkunde
  • Informatiekunde

Saskia over Reinier: ‘Reinier benaderde mij ongeveer vijf jaar geleden met de vraag of wij zijn kennis op StudieSucces konden gebruiken. Reinier heeft jarenlang gewerkt bij IBM. Zijn vraag kwam als geroepen, omdat we merkten dat de vraag naar uitleg voor de bètavakken steeds groter werd. Reinier heeft zowel kennis op het gebied van wiskunde A als B (iets wat moeilijk te vinden is) en daarnaast ben ik erg blij met zijn leergierigheid. Hij verdiept zich elke zomervakantie in een nieuw onderwerp. Dit jaar is het scheikunde examen aangepast. Reinier bijt zich net zolang in de stof tot hij het beheerst. Daarnaast is het zijn doel om de leerlingen te laten zien en ervaren dat de bètavakken ontzettend leuk kunnen zijn!’


Reinier geeft de volgende bijlessen:

Ilse – 5 havo over bijles wiskunde

Reinier is echt een topper! Met heel veel geduld en duidelijke uitleg. Ook heeft hij duidelijk interesse in hoe het gaat /is gegaan. Staat ook altijd klaar voor zijn leerling.

Lotte – 5 havo over bijles scheikunde

Ik heb veel van Reinier geleerd! Hij kan goed uitleg geven in de exacte vakken. Mede dankzij Reinier heb ik van een 2 een 5 gemaakt!

Tino – 5 vwo over bijles wiskunde

Ik kan alles vragen en daar moet je niet bang voor zijn en de uitleg is heel duidelijk en helpt je echt.

Zie ook onze andere studiecoaches